LoveLine Társkereső  
| Kezdőlap | Online CHAT | Webshop | Bannerek | GYIK | Kapcsolat | Új Nők | Új Férfiak | Top Nők | Top Férfiak | Top 10
Ingyenes LoveLine TárskeresĹ‘ - Találd meg az Igazit! Felhasználói Feltételek


A felhasználó tudomásul veszi, hogy az általa regisztrációkor-adatmódosításnál megadott adatok publikusak (a vendégek számára megtekinthető adatokat a keresők is indexelik), kivételt képez az e-mail cím, lakcím, telefonszám, honlapcím, ICQ, és az AIM.
Az Adminisztrátor bármikor indoklás nélkül törölheti vagy módosíthatja a felhasználó regisztrációját, valamint az adatait, beleértve bármely hozzászólásait, bejegyzéseit, levelezését, fényképeit.
A felhasználó által feltöltött tartalom nem tartalmazhat jogosulatlan vagy a tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló törvény által tiltott módon megszerzett adatokat, vagy üzleti titkokat, szerzői jogokat sértő alkotóelemeket, megtévesztő jellegű adatokat, hamis tényeket, valós tényeket nem tüntethet fel hamis színben, mások személyiséghez fűződő jogait nem sértheti, olyan tényeket, adatokat, véleményeket vagy egyéb alkotóelemeket, amelyek alkalmasak kiskorúak szellemi, testi vagy erkölcsi fejlődésének hátrányos befolyásolására, amelyek nincsenek tekintettel a társadalmi közfelfogásnak megfelelő értékítéletre és az emberi méltóságra, súlyos vagy széleskörű ellenállást váltanak ki, becsmérlők vagy megalázók, faji, nemzetiségi, vallási, nemi vagy politikai ellentéteket szítanak, egészségre ártalmas anyagok használatára bátorítanak, elfogadhatatlan mértékű félelem, vagy nyugtalanság érzetet keltenek, bárkinek a magánéletét vagy nyugalmát indokolatlanul zavarják, bűncselekményre felbujtást; szexuális, erőszakos vagy trágár tartalma miatt megbotránkozás vagy félelem keltésére alkalmas alkotóelemeket, a gazdasági reklámtevékenységről szóló törvény hatálya alá tartozó reklámot.

A honlapra való bejelentkezéskor a felhasználó számítógépének IP címe és a látogatás kezdő és befejező időpontja rögzítésre kerül a rendszerünkben. Ezek az adatok társkereső rendszer teljes működéséhez, és statisztikai célok miatt történnek.
Személyes adatokat harmadik félnek kizárólag a felhasználó hozzájárulása esetén adható át, kivéve a törvény által kötelezően előírt adattovábbítást. Az adatkezelés során ha rajta kívül álló okok miatt ezekhez harmadik személy jogosulatlanul hozzájut (pl. hacker-támadás), akkor nem felel semmilyen módon a szolgáltató.

A LoveLine.hu nem felel a Felhasználók által az oldalon elhelyezett (feltöltött) bárminemű tartalomért.

A felhasználó tudomásul veszi, hogy a szolgáltatás során reklámokat, értesítéseket, híreket bármikor kaphat belső levelében, illetve e-mailben. Az e-mail cím, amit a rendszerünkben tárolunk felhasználhatjuk saját Marketing tevékenységünkre, amibe a felhasználó regisztráláskor automatikusan bele egyezik. Ha nem járul hozzá utólag is törölhetjük a rendszerünből.

A szolgáltató nem tekint bele a felhasználó leveleibe, személyes adataiba, egészen addig, míg erre törvény, jogszabály, illetve hivatalos szerv nem kötelezi, vagy érdekeinek védelme meg nem kívánja.
A szolgáltató kizár mindennemű felelősséget az egyes Felhasználók által tanúsított magatartásokért. A felhasználó elfogadja az internet etikettjeit, illetve azoknak illemszabályai szerint viselkedik. Ellenkező esetben értesítés nélkül módosíthatok adatai, illetve törölhető a profilja. A Szolgáltató a Felhasználó előzetes értesítése nélkül eltávolíthat az oldalról minden olyan tartalmat, amely jogszabályba ütközik, mások személyiségi és egyéb jogait sértheti, rágalmazó, becsületsértő, zaklató, erkölcstelen jellegű, obszcén kifejezéseket használó.

A felhasználó az oldal által nyújtott szolgáltatásokat kizárólag a saját kockázatára használhatja, és tudomásul veszi, hogy a szolgáltató a saját felelősségét e tekintetben kizárta.

Az adatok törlésére-módosítására vonatkozó kérést a kapcsolat menüpont alatt fogadunk el, ami legkésőbb 1 hét alatt teszünk meg.

Reklámmal kapcsolatos Adatvédelmi irányelvekinket az oldalra való belépéskor köteles elfogadni a felhasználó.

A felhasználó elfogadja és magára nézve kötelezőnek tekinti a Felhasználói Feltételeket!

 

Impresszum

Kapcsolat:

LoveLine.hu Adminisztrátorával kapcsolat felvétel.


Szerzői jogok: 

A honlapon közzé tett cikkek, fotók, programok, egyéb szerzői művek, kizárólag a szerző, illetve a Loveline.hu  írásbeli engedélyével többszörözhetőek, illetve tehetőek közzé a  nyilvánoság felé. {Szjt. 36 § (2)}. A felhasználók adatait más honlapokon, cikkekben, nyomtatott újságokban, sugárzott médiákban közé tenni tilos!

Ez a nyilatkozat a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 36. § (2) részben foglaltak szerint tiltó nyilatkozatnak felel meg.

 


| Betöltés időtartama: 0.0630341 másodperc| Látogatók száma: 1 |

Kapcsolat | Statisztika | Üzenőfal | Felhasználói Feltételek | Adatvédelmi nyilatkozat

Copyright 2006-2010 LoveLine Társkereső Minden jog fenntartva!