Társkeresés napjainkban

Ez a téma napjainkban megosztó jelenség. Jobb is a helyzet, mint pár évvel ezelőtt, de közben rosszabb is.

Rosszabb, mert az internet aktív megjelenése és a telefonhasználat fellendülése előtt, sokkal inkább jelen volt az emberi kapcsolat közelsége. Többet jártak össze a baráti körök, a családok esetében általánosak voltak a programok, a tinédzserek iskola után nem rohantak haza, hanem csoportokba verődtek, és a fiatal felnőttek is inkább éltek a hobbijaiknak. Ebben a felállásban logikusan nem okozott nagy gondot a társkeresés.

Társkeresés napjainkban

Manapság viszont elterjedt a mobilhasználat, szinte mindenki zsebében ott lapul az egész internet. Kevesebb a program, a beszélgetés és az ismerkedés az emberek között. Leginkább azonban a hobbik hiánya a ludas. Ugyanis az azonos érdeklődési körrel rendelkező alanyok, a közös időtöltés által tudnának egymásra találni.

Az internet miatt, viszont az igények is csökkentek, mert elterelik a figyelmet a telefonokon végzett tevékenységek a mindennapi dolgokról. Elidegenedtek egymástól az emberek és már nehezen találnak vissza egymáshoz, ha szeretnének is.

Így könnyebbség a rengeteg online társkereső applikáció, amely igaz nem volt pár évvel ezelőtt, de nem is nagy segítség, mert más irányba ment ezek értelmezése.

Természetesen sok siker sztori van, meg lehet így találni a másik felünket. Viszont nagyon oda is kell figyelni, mert sok a csaló és az olyan, aki nem társat keres.

A könnyebbség miatt sokan csak egyéjszakás partnert keresnek, ám van aki ennek reményében használja az oldalakat, ezért mondhatni sikeres a kapcsolódás, a kereslet kínálat miatt.

Társkeresés egy életre